Squeezy fortsetter som TelemarkHeltens drikkeleverandør

Squeezy Sportsdrikk vil bli servert på alle drikke- og matstasjoner på alle TelemarkHeltens arrangementer.

Squeezy Sportsdrikk vil bli servert på alle drikke- og matstasjoner på alle TelemarkHeltens arrangementer.

Vi er glade for samarbeidet med Squeezy. Squeezy er en aktør med lang erfaring, og som er tilstede på flere andre store ritt i Norden.
Squeezy utvikler produkter som tar sikte på at kroppen skal fungere optimalt under trening og konkurranse. Alle produktene til Squeezy er utviklet av spesialister i ernæring på bakgrunn av det siste innen forskning og trender i markedet.

Squeezy produseres i Tyskland. Alle produkter består av kun naturlige ingredienser. Tilsetningsstoffer som ikke har en virkning i forhold til din prestasjon er utelatt og er derfor skånsom for magen og lett opptagelig i kroppen. Dette enkle prinsippet gjør Squeezy uslåelig når du ønsker ekstra energi og kraft enten du trener, går tur eller konkurrerer.

Squeezy Norge markedsfører og selger Squeezy Sports Nutrition i Norge. Produktene selges gjennom butikker og utsalgssteder som i tillegg til produkter, også leverer en unik kompetanse som gir kunden en merverdi. Alle butikker som selger Squeezy produktene har derfor gjennomgått en opplæring i hvordan produktene fungerer og skal kunne veilede deg som forbruker.

Du finner Squeezy i butikker med en faghandelsprofil rettet mot sykkel, løping, triathlon og langrenn.

Squeezy Norge baserer seg på å være tilstede der utøverne er. Kontakt med klubber og tilstedeværelse på idrettsarrangementer er derfor en viktig bærebjelke i vår virksomhet.

 

http://squeezy-norge.no/om-oss/