Rjukan Kinokafe blir årets sykkelkafe på HelteRitt dagen.

Rjukans mest tradisjonsrike spisested, Kinokaféen i Rjukanhuset har åpnet med ny drift 14. juli og gleder seg til å motta deltagere og tilskuere på HelteRitt dagen 8 August 2015 på Rjukan.

Det nye konseptet for Kinokaféen skal samarbeide med "En Smak av Telemark" som satser tungt på å få kortreist og lokal kvalitetsmat så langt det lar seg gjøre fra Telemark ut på serveringssteder i fylket. Slik vil driften også stimulere lokalt næringsliv og matvareproduksjon i Telemark. Kaféen er så tradisjonsrik at den nærmest er en automatisk del av Verdensarven.

Kafeens åpningstider er Mandag til Lørdag kl. 11:00 - 22:00 og Søndag fra kl. 12:00 - 22:00

Sykkelkafeen ønsker å holde åpent for deltagere og tilskuere der de tilbyr en fiberrik Heltefrokost fra kl. 06.00-08.00 Lørdag 8 August, til bare 85,-.

Dette vil bli lagt ut på TelemarkHeltens Facebook sider der de håper på tilbakemelding om dette er ønskelig. Følg med og registrer ønsket hvis det er interessant å kjøpe frokost på HelteRitt dagen.

Kl. 12, åpnes Vinjevogna med servering av grillbuffet der hjemmelaget, lokal mat fra Vinje slakteri blir servert. Dette vil koste 170,-. Videre, vil det bli salg av vafler (35,-), Kylling Club Sandwich (75,-) og Reke Club Sandwich (72,-) med mer utover dagen.