Rittinfo 2019

Det nærmer seg rittdagen og her følger litt info.

Da nærmer det seg rittdagen, og de fleste har vel sett på yr, som pt. viser regn det meste av dagen,  se:https://www.yr.no/sted/Norge/Telemark/Tinn/Kalhovd_turisthytte/time_for_time.html

Det er fortsatt en del usikkerhet knyttet til denne meldingen, men vi må ta høyde for at det blir regnvær på lørdagen nå.  I den anledning  har rittleder utarbeidet en liste med tips til bekledning, som vi ber dere se gjennom.  Pga. værmeldingen, har vi sykkelspyling ved første gang ved 2. matstasjon ved klubbhuset ved skiskytter- og lysløypeanlegget på Myrefytjån, ca. 32 km etter start, deretter ved Atrå skole, 4 km nedoverbakke fra Myrefytjån ( dvs. etter ca. 36 km) .  Vi regner med at det er gunstig  å få det meste av grusen ut av kjedet før man starter oppover Gauset. I tillegg vil det bli mulig å få spylt kjedet ved 4. matstasjon på Kalhovd ( etter ca. 68 km).

For de som evt. må bryte rittet, meldes det fra til vakter om det,  vi har oppvarma klubbhus ved 2. mat- og drikkestasjon på Myrefytjån ( etter 32 km). For de som evt. må stoppe her eller i Atrå,  vil en få transport tilbake til Rjukan etter at alle har passert. dvs. ca. kl. 13.00 – 13:30. 

Så vil de som evt. bryter på fjellet bli frakta til Kalhovd turisthytte, der det vil bli felles tilbaketransport til Rjukan på ettermiddagen.    

Det er bra påmelding i NC- elite, som også er det siste rittet i NC-cupen i år. For disse rytterne er det 3 tekniske soner der de kan motta hjelp og får support, HelteRittet som arrangør stiller med flaskelanging i disse sonene. Turrytterne kan få hjelp hvor som helst, vi har noen mobile 4 /6 – hjuling som yter sykkelservice, alle drikkestasjonene har også noe utstyr, slanger og pumper, de kan bidra med enkle reparasjoner.  

Vi har plass til flere turryttere!  Send utfordringen til deres sykkelvenner, og be dem ta utfordringen å bli med på Norges råeste og vakreste terrengsykkelritt, som i år kan bli enda litt tøffere pga. sannsynlig regnvær:  http://www.telemarkhelten.no/Helterittet/Paamelding

 

For detaljert info se:  http://www.telemarkhelten.no/Helterittet/Praktisk-informasjon

 

Velkommen til Rjukan og Hardangervidda – Heltenes hjem og gjemmested.