Sov og spis godt på Rauland

En liten guide til hvor du kan spise og sove under HelteRennet 2014

Å våkne uthvilt til HelteRennet 1. Februar er en bekymring mindre. Du sov i det minste godt, natten før start. Drømmene natten før rennet vil veksle mellom blå extra, randsonen av Hardangervidda og lette kramper i venstre legg den siste mila. En uthvilt kropp er en fornøyd kropp. Vi gir deg en liten oversikt over hvilke tilbud som er å finne på Rauland. 

HelteFest:
Når krampene i venstre legg såvidt har forsvunnet er det gode anledninger for å la høyre legg få kjenne på krampene. Lørdag 1. Februar klokken 19:00 åpnes dørene i Skistoga på Rauland Høgfjellshotell. HelteFesten inkluderer 3-retters middag og livemusikk. Bordbestilling direkte til Rauland Høgfjellshotell på telefon: 99 35 90 00. Middagen serveres mellom 19:00 - 21:00. Prisen for HelteFest inkludert 3-rettersmiddag og livemusikk er kr. 395,-

Dersom man kun ønsker inngang til Skistoga med live musikk så er det en
cover i døra på kr. 200,-  Skistoga med live musikk åpner ca kl. 21.30. 

Rauland Høgfjellshotell:
Sammen med TelemarkHelten har Rauland Høgfjellshotell laget en overnattingspakke som gir deg 20% rabatt på deltageravgiften i HelteRennet 2014. Du mottar påmeldingskode til HelteRennet med verdi på 20% fra Rauland Høgfjellshotell når du bestiller overnatting. Sengene på Høgfjellshotellet fullbookes av erfaring raskt, så ikke vent lenge med å bestille seng og mat på hotellet.

Priser:
Enkeltrom m. fullpensjon (middag/buffè, frokost og niste) 20% på startkontingent og adgang til HelteFesten kr. 1400,- pr. person pr. døgn.

Dobbeltrom m. fullpensjon (middag/buffè, frokost og niste) 20% på startkontingent og adgang til HelteFesten kr. 1150,- pr. person pr. døgn.

Leilighet, kun utleie hele helgen, kr. 4400,- Innhold sengeplasser: 1 dobbelseng og 1 familiekøye.

Booking: booking@rauland.no

Raulandsakademiet:
Raulandsakademiet tilbyr gode senger, god mat, badstu og god stemning. 

Priser:
Overnatting med frokost på tomannsrom kr 445 per person pr døgn.

Overnatting med frokost på enkeltrom Kr 750 per person per døgn.

Pakkepris med fullpensjon fredag til sundag (2 frukost, 2 niste med varm  drikke på termos og 2 middagar) kr 1500,- per person i tomannsrom,

Pakkepris med fullpensjon fredag til sundag (2 frukost, 2 niste med varm  drikke på termos og 2 middagar) kr 1900,- per person i enkeltrom.

Booking: post@raulandsakademiet.no eller på telefon 35 07 32 92.

Andre overnattingsmuligheter på Rauland:
Overnatting på Vierli: http://visitrauland.com/Aktoer/Vierli-Turistsenter/Book-overnatting-Vierli-Turistsenter

Overnatting på Raulandsfjell: http://visitrauland.com/Aktoer/Raulandsfjell

Overnatting på Rauland feriesenter: http://visitrauland.com/Aktoer/Rauland-Feriesenter

Overnatting på Bitumark hyttegrend: http://visitrauland.com/Aktoer/Bitumark-Hyttegrend/Bitumark-Hyttegrend-Raulandsgrend

VisitRauland:
VisitRauland har oversikten over alle overnattingstilbud på Rauland. Sjekk ut www.visitrauland.com